Uncategorized @sl

Prenosni računalniki za manj kot 499 €

Prenosni računalniki, ki jih danes dobimo pod 499 €, nudijo drugačno izkušnjo kot so jo še pred nekaj leti. Številni večji proizvajalci, med katerimi so Lenovo, Acer, HP in drugi, so znatno izboljšali svoje cenovno dostopne prenosnike. Tudi veliko manjših proizvajalcev ponuja odlične prenosnike v tej cenovni kategoriji. Se nakup takšnega prenosnika sploh splača? Preberite, kaj dobite za to ceno.

Lenovo prenosni računalniki

Lenovo je eno vodilnih svetovnih podjetij na področju osebne tehnologije, ki proizvaja inovativne osebne računalnike in mobilne naprave.

Če iščete zelo poceni prenosni računalnik, je prvi v tej kategoriji Lenovo V15, ki ga dobite za neverjetnih 198,99 €. Ima izjemno hiter disk SSD NVMe, zato se sistem in programi zaženejo v trenutku. Ima 256 GB prostora, zato boste na njem lahko shranili lepo število različnih datotek. Ena od prednosti tega prenosnika je varnostni čip TPM 2.0, ki skrbi za vso potrebno zaščito. Ima garancijo 2 leti.

Če iščete ugoden in hkrati kakovosten prenosnik za delo v pisarni, priporočamo Lenovo V15 Intel Celeron. Dnevne naloge bo izvajal z visoko učinkovitostjo in postal zvezda vaše pisarne! Podatki bodo na varnem, produktivnost pa bo naglo poskočila. Ponaša se s profesionalnim videzom, zato ga boste lahko vzeli s seboj na vsak sestanek. Ima 2 leti garancije in 12 mescev za baterijo. Dobite ga za samo  301,38 €.

Prenosni računalniki Lenovo

Prenosnik Lenovo V15 G2 je najdražji v tej cenovni kategoriji, pa vendarle cenovno ugoden, saj ga dobite zgolj za 490,53 €. Je izjemno priporočljiv za poslovno rabo, saj ima neverjetno zmogljiv procesor AMD Ryzen™ 5000 Series Mobile z grafiko Radeon™. Na voljo ima veliko spomina in številne reže/vhode, da se boste lahko v trenutku povezali z drugimi napravami. Zahvaljujoč odličnim varnostnim funkcijam je strah pred zlorabami odveč. Garancija velja 2 leti.

Lenovo ima tudi linijo potrošniško usmerjenih prenosnih računalnikov IdeaPad, ki se ponašajo s privlačnim dizajnom. Za 464,32 € dobite IdeaPad 3 Celeron, ki omogoča večopravilnost in izvrstno večpredstavnostno izkušnjo. Je prava izbira za vsakodnevno rabo! Garancija velja 2 leti.

Dynabook prenosni računalniki

Dynabook že več kot 30 let postavlja standarde za inovacije. Prenosni računalniki Dynabook so zasnovani za podjetja in izobraževanje, saj zagotavljajo kakovost in zanesljivost, ki ju pričakujete.

Prenosnik Dynabook Portege A30 Celeron je primeren za vse, ki iščejo poceni in prenosljiv računalnik, ki ga lahko vzamejo kamor koli. Stane samo 203,00 €, tehta 1,22 kg ter je debeline manj kot 20 mm. Ima trpežno ohišje, primerno za potovanja, zato je idealen za profesionalno rabo. Ima enoletno garancijo.

Acer prenosni računalniki

Acer je podjetje, zavezano k poslanstvu podiranja ovir med ljudmi in tehnologijo. Za prenosnike znamke Acer velja, da so kakovostni, izjemno zmogljivi in se lahko kosajo z najboljšimi na trgu.

Prenosni računalniki Acer

Prenosnik Acer Aspire 1 A115 Celeron je primeren za vsakdanjo rabo, tako doma kot v pisarni. Je zelo tanek in priročen – ima ravno pravšnjo velikost pomnilnika za shranjevanje najnujnejšega ter pomnilnik, ki zadošča za vsa najpomembnejša opravila. Ima enoletno garancijo. Dobite ga za 310,11 €.

Če ste pripravljeni odšteti še nekoliko več, vas bo navdušil prenosnik Acer Aspire 5 A515 i3, ki stane 446,75 €. Je nadvse primeren za vsakdanjo domačo ali poslovno rabo – v primerjavi z Aspire 1 ima precej zmogljivejši procesor in pomnilnik ter večjo kapaciteto diska. Ima 1 leto garancije.

CHUWI prenosni računalniki

CHUWI je proizvajalec cenovno ugodnih tablic in prenosnikov. Prenosniki CHUWI se ponašajo s tankim, kompaktnim dizajnom, visokokakovostnimi monitorji in odlično zmogljivostjo.

Prenosnik CHUWI HeroBook Pro Intel omogoča višjo produktivnost tako v šoli, doma kot v službi. Je elegantnega videza in izredno lahek (samo 1,38 kg) ter se ponaša s prelepim 14,1-palčnim IPS-zaslonom v polni ločljivosti (HD). Ima zmogljivo baterijo. Cena je 395,89 €. Garancija velja 1 leto.

HP prenosni računalniki

HP je podjetje, ki ceni timsko delo, odličnost in integriteto. HP prenosniki so zanesljivi, imajo odllične tipkovnice in dih jemajoče zaslone!

Prenosni računalniki HP

Za podjetja priporočamo cenovno ugoden poslovni prenosni računalnik HP 250 G9 i3-1215U/8GB/SSD, ki ga dobite za 479,98 €. Je tanek in lahek ter se ponaša z velikim zaslonom diagonale 39,62 cm. Je zmogljiv in omogoča višjo produktivnost pri delu. Ima garancijo 1 leto.

Kako je s servisom?

Garancijo lahko uveljavljate pri njenem izdajatelju in pooblaščenih servisih. Za uveljavljanje garancije potrebujete garancijski list, račun in ostale dokumente, navedene na računu. Po zakonu je veljavna tudi nepotrjena garancijska izjava, predložena z ostalimi navedenimi dokumenti.

Poceni prenosni računalniki se splačajo, saj za nizko ceno dobite veliko. Primerni so za različne profile uporabnikov, tako za službo, dom kot za šolo. Prenosniki na obroke najboljših blagovnih znamk vas čakajo na Enaa.