Uncategorized @sl

10 najbolj popularnih robotskih sesalnikov za to jesen

robotskih sesalnikov

Kmalu bo konec počitnic in dopustov, ko se bo spet začela dobro znana rutina: dom, služba, dom. Opravilo, ki se mu ne bomo mogli izogniti, je čiščenje tal. Zakaj se ne bi razbremenili in te naloge zaupali robotskemu sesalniku, ki bo sesal sam? Robotski sesalniki so še vedno novost na trgu in tudi priložnost, da se uveljavijo novi proizvajalci in nove znamke s svežim pristopom in rešitvami. Med najbolj priljubljenimi so Xiaomi, Philips, Roborock in Viomi.

 

Tla so površina, ki zahteva redno čiščenje, saj največ umazanije v prostor prinesemo ravno po tleh. Spoznajte top 10 najboljših robotskih sesalnikov za to jesen, ki vam bodo brez napora pomagali do čistega doma. Med njimi so tako poceni robotski sesalniki kakor modeli iz višjega cenovnega ranga – vse lahko kupite tudi na obroke.

 

Robotski sesalnik Roborock S8 črn je izjemno zmogljiv, saj ima moč kar 6000 Pa. Primeren je tako za suho kot mokro čiščenje. Zahvaljujoč dvojni gumijasti krtači je neverjetno učinkovit, s soničnim brisanjem pa je kos tudi zasušenim madežem. Prostor zaznava s 3D-tehnologijo in se sam vrne na polnilno postajo. Deluje na glasovno upravljanje ali prek aplikacije Roborock. Cena: 452,13 €.

 

robotskih sesalnikovRobotski sesalnik Roborock Q7 MAX+, samopraznilna postaja, bel – 6970995784879 ima izboljšano zmogljivost (4200 Pa), zato brez težav posesa tako tla kot preproge. Ima funkcijo 2 v 1 (brisanje in sesanje), zato bo vaš dom vedno brezhibno urejen. Koša za prah vam ne bo treba ročno prazniti, saj vključuje samospraznilno postajo. Shrani lahko do širi tlorise, zato je idealen za čiščenje več sob ali nadstropij. Cena: 549,00 €.

 

Robotski sesalnik Roborock S8 Pro Ultra bel je izjemno dovršen, saj ima samospraznilno postajo in izjemno vzdržljivo baterijo. Poleg sesanja poskrbi tudi za brisanje tal z vodo ter pranje in sušenje krpe. Rezervoar za vodo se samodejno napolni, spodnji del postaje pa se sam očisti. Uporablja funkcijo soničnega brisanja, glasovno upravljanje in napredno navigacijo z dvojno kamero za zaznavanje ovir. Omogoča nastavitev urnikov in prepovedanih območij. Cena: 1.534,17 €.

 

Robotski sesalnikiRobotski sesalnik Philips XU3000/01 omogoča sesanje in mokro čiščenje tal. Ponaša se z močjo sesanja 4000 Pa, natančno navigacijo in senzorji za preprečevanje padcev. Ima zmogljivo baterijo, ki po enem polnjenju omogoča delovanje do 200 minut. Lahko čisti tudi pod kavči in posteljami. Ko se baterija izprazni, se samodejno pomakne na polnilno postajo. Upravljamo ga z aplikacijo Philips HomeRun. Cena: 444,63 €.

 

Robotski sesalnik Philips XU3100/01 z močjo sesanja 4000 Pa posesa tudi drobtine in fin prah. Poskrbi tako za suho kot mokro čiščenje in ima postajo za samodejno praznjenje. Ob zaznavi preprog poveča moč sesanja in lahko sam prečka ovire. Ima senzorje proti padcem in zmogljivo baterijo, upravljamo pa ga s pomočjo aplikacije. Idealen je za vse, ki prvič kupujejo robotski sesalnik. Navdušila vas bo tudi njegova elegantna oblika. Cena: 592,83 €.

 

Robotski sesalnik Viomi V5 PRO, črn, je vrhunski aparat z močjo sesanja 4000 Pa in sistemom 3 v 1, ki mokro briše, pometa in sesa. Samodejno zazna preproge in jih učinkovito očisti. Odličen je za čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov. Podaljšana glavna in stranska krtača zagotavljata zajem večje površine. Omogoča različne načine čiščenja glede na prostor, kar določite s pomočjo aplikacije. Uporablja izpopolnjeno lasersko skeniranje prostorov in senzorje za izogibanje oviram. Po želji nastavite tudi virtualne stene. Cena: 429,83 €.

 

robotskih sesalnikovRobotski sesalnik Viomi S9, bel, je inovativen, izjemno kakovosten in učinkovit robotski sesalnik, ki uporablja najnaprednejšo tehnologijo. Zahvaljujoč samočistilni polnilni postaji se samodejno napolni in izprazni posodo za prah. Ima izboljšano sesalno moč v primerjavi s prejšnjimi modeli, in sicer 2700 Pa, zato brezhibno posesa najmanjše delce umazanije in živalske dlake. Omogoča tudi mokro brisanje, pri čemer posnema gibanje ročnega pomivanja. Cena: 429,83 €.

 

Robotski sesalnik Xiaomi Dreame D9 z močjo 3000 Pa sesa in obenem mokro čisti. Nadziramo ga lahko prek aplikacije Xiaomi Mi Home na pametnem telefonu, kjer enostavno ustvarimo zemljevid čiščenja in označimo prepreke v stanovanju. Ima tudi glasovno upravljanje. Napolnjena baterija zagotovi dve uri in pol delovanja. Cena: 308,92 €.

 

Robotski sesalnik Xiaomi ROBOROCK Q7 MAX bel omogoča tako mokro brisanje kot sesanje z močjo 4200 Pa. Ima izboljšano glavno gumijasto krtačo, ki učinkovito opravi z umazanijo in lasmi tako na tleh kot v preprogah. Ima pametno navigacijo in mapiranje – shrani lahko do štiri tlorise, zato je primeren za hiše z več nadstropji oz. večsobna stanovanja. Omogoča glasovni nadzor in upravljanje prek aplikacije. Cena: 452,13 €.

 

Robotski sesalnik Xiaomi X10 bel s samopraznilno postajo je izjemno močan, tih, učinkovit in napreden. Samodejno napolni baterijo in izprazni posodo za prah. Omogoča tako mokro kot suho čiščenje in odstranjuje najtrdovratnejše madeže. Čistilne blazinice so vedno sveže in pripravljene na uporabo, brez ročnega sušenja, saj je celoten proces čiščenja avtomatiziran. Z inteligentnim skeniranjem in mapiranjem obdela vsak kotiček vašega doma in ga očisti v hipu. Ima neverjetno moč 4000 Pa in vrteči čistilni blazinici, ki očistita vse vrste umazanije. Cena: 941,77 €.

 

Robotski sesalniki akcija na Enaa prinaša veliko izbiro in ugodne cene. Kupite svoj Roborock robotski sesalnik, Philips robotski sesalnik ali Xiaomi robotski sesalnik še danes. Naj robotski sesalnik čisti namesto vas, medtem ko vi uživate ob kavi in najljubši seriji. Vaš dom bo kmalu čist, kot še nikoli.